بررسی Samsung A52s 5G

سامسونگ طی سال‌های اخیر نشان داده است که توجه ویژه‌ای به بازار گوشی‌های میان‌رده دارد. در پی گرفتن این استراتژی باعث شد که سری گلکسی A سامسونگ به خاطر قیمت مناسب و امکانات ارزنده، بتواند نه‌تنها بین کاربران ایرانی بلکه بین کاربران سراسر دنیا جای پای مستحکمی برای خود پیدا کند. درحالی‌که چند ماهی از معرفی نسل جدید یکی از محبوب‌ترین مدل‌های سری A یعنی گلکسی A52 می‌گذرد، کره‌ای‌ها نسخه‌ی بهبودیافته‌ی A52 5G را با تراشه‌ی قدرتمندتر و با نام A52s 5G وارد بازار کرده‌اند.

گلکسی A52s 5G در بسیاری از مشخصه‌ها نسبت به هم‌خانواده‌ی خود تغییری نکرده است. این موضوع مشخصا نشان می‌دهد که شرکت کره‌ای تلاش می‌کند تا کاربرانی را که از یک گوشی میان‌رده انتظار عملکرد فنی بهتری دارند، راضی نگاه دارد و هم‌زمان برای رقابت در بازاری که بازیگران قدرتمندی در آن ایفای نقش می‌کنند، نماینده‌ی قدرتمندتری را به میدان بفرستد.

طراحی و کیفیت ساخت گلکسی A52s 5G

از لحاظ ظاهری، گوشی گلکسی A52s 5G هیچ تغییری در مقایسه با مدل استاندارد به خود نمی‌بیند. ابعاد میان‌رده‌ی سامسونگ ۸٫۴ × ۷۵٫۱ × ۱۵۹٫۹ میلی‌متر است و وزن آن به ۱۸۹ گرم می‌رسد. با چنین ابعادی، باید برای دسترسی به تمام نقاط نمایشگر و کلیدهای صدا، گوشی را اندکی در دست جابه‌جا کنید، مگر اینکه دست‌های بزرگی داشته باشید. طراحی مینیمال و مات پنل پشت A52s ظاهر مدرن و جذابی به آن داده است که با وجود رنگ‌های یاسی، سبز نعنایی، مشکی و سفید می‌تواند سلیقه‌های مختلف را راضی نگه دارد.

مواد به‌کار‌رفته در بدنه‌ی گلکسی A52s 5G تماما پلاستیک است و این مسئله علاوه‌بر پنل پشت، فریم شبه فلز و براق گوشی را نیز شامل می‌شود. مات بودن پنل پشت تا حدی اثر لک و چربی را روی خود نشان می‌دهد که البته برای رنگ مشکی بیشتر به‌چشم می‌آید. مجموعه‌ی دوربین پشتی A52s روی برآمدگی مستطیلی نسبتا قطوری قرار دارد و آرایه‌ی دوربین چهارگانه را در خود جای می‌دهد. طراحی ماژول دوربین و انسجام آن با بدنه، بر یکپارچگی و زیبایی بصری بیشتر A52s می‌افزاید.

نمایشگر و اسپیکر A52s 5G

گوشی گلکسی A52s 5G از نمایشگر OLED با ابعاد ۶٫۵ اینچ بهره می‌برد که نسبت تصویر عریض ۲۰:۹ را با رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ و تراکم پیکسلی بسیار خوبِ ۴۰۵ پیکسل‌براینچ ارائه می‌کند. سامسونگ می‌گوید که با به‌کارگیری تکنولوژی Infinity-O در ساخت نمایشگر، از برش لیزری دقیقی برای ایجاد حفره‌ی دوربین سلفی استفاده کرده است تا علاوه‌بر باریک‌تر شدن حاشیه‌های نمایشگر و بیشتر شدن نسبت نمایشگر به بدنه، تراکم پیکسلی اطراف حفره نیز کاهش نیابد.

عملکرد و باتری A52s 5G

همان‌طور که در مقدمه اشاره کردیم، سامسونگ نسخه‌ی s گلکسی A52 5G را با سخت‌افزار بهبودیافته راهی بازار کرده است. درحالی‌که A52 5G تراشه‌ی ۸ نانومتری اسنپدراگون 750G 5G را به‌عنوان قلب تپنده‌ی خود دارد، حالا نسخه‌ی جدید از تراشه‌ی ۶ نانومتری اسنپدراگون 778G 5G کوالکام قدرت می‌گیرد که قدرت پردازشی بیشتری را برای میان‌رده‌ی جدید سامسونگ فراهم می‌کند.

دوربین گلکسی A52s 5G

گلکسی A52s مثل هم‌خانواده‌اش و همین‌طور اکثر گوشی‌های میان‌رده‌ی بازار، از ترکیب دوربین چهارگانه استفاده می‌کند. حسگر دوربین اصلی یا همان واید، ۶۴ مگاپیکسلی با ابعاد پیکسل ۰٫۸ میکرومتر است و از لنزی با دیافراگم f/1.8 و فاصله‌ی کانونی ۲۶ میلی‌متر استفاده می‌کند. درست‌مانند نسل قبل و برخلاف عموم میان‌رده‌های بازار، دوربین اصلی A52s از لرزش‌گیر اپتیکال OIS برای جلوگیری از عکس‌های محو، به‌ویژه در تاریکی بهره می‌برد. این گوشی با ترکیب هر ۴ پیکسل مجاور، به‌صورت پیش‌فرض، عکس‌های دوربین اصلی را با وضوح ۱۶ مگاپیکسل می‌گیرد.

در محدوده‌ی قیمتی، گلکسی A52s رقبای معدودی همچون پوکو F3 و گلکسی S20 FE را می‌توان یافت که از لحاظ قدرت پردازشی چند سر و گردن بهتر از A52s ظاهر می‌شوند؛ اما برای مدل نخست می‌توان دوربین ضعیف و برای مورد دوم، مشکل داغ‌شدن تراشه‌ی Exynos 990 را برشمرد. در سوی دیگر میدان، می ۱۱ لایت 5G قرار دارد که به‌بهای اندکی تراشه‌ و دوربین ضعیف‌تر، نمایشگر ۱۰ بیتی و بدنه‌ی شیشه‌ای بسیار سبک را دراختیارتان می‌گذارد.

رنجبر
ارسال دیدگاه